Inte min dag idag

Börjar med att "känns det som" i alla fall att alla frågar om vilken tid det var man hade uppkörningen idag. Var ganska lugn tills jag kom hem till Lina efter att vi hade varit på stan och gjort lite ärenden och köpt lunch sen gick det bara utför.
Hade inte varit så här nervös på länge, sist som jag kan komma på var när jag hade med mig mamma när jag skulle göra något med nålar. Om det var när jag piercade mig eller på ett sjukhus för att lämna något blodprov eller likannde vet jag inte men nervös var jag i alla fall.
Inte bara för körningen utan för att man kände på sig en sån press att man skulle klara det efter att knappt kört i 1 månad och innan dess inte suttit bakom en ratt på minst 2 år och innan dess bara övningskört några enstaka gånger under 2 års tid. Jag åkte ju hem och stanna så här länge för att just ta kortet. Sen att man har familj och vänner som lyckönskar en hela tiden som man inte vill göra besviken. Men jag är glad för all stöttning under tiden och nu efteråt som jag har fått. Så nu är det bara att ta tjuren vid hornen och se till att fixa det nästa gång!
Jag blev kuggad som kanske de flesta redan vet, vilket känns lite tungt men det är helt förstårligt. För så dåligt som jag körde på uppkörningen har jag aldrig gjort under någon av mina körlektioner. Har en ny tid bokad men jag tänker INTE tala om när det kommer att ske. Utan det kommer ni att få reda på senare.

Vill i alla fall tacka alla som stöttat mig, det har jag verkligen uppskattat!

Träning

Jahap, då hade jag min sista träning med Roger idag, käns väldigt tråkigt måste jag erkänna. Tycker att det är riktigt kul att träna med honom. Har i alla fall uppskattat att han har ställt upp och tränat med mig nu under denna tid när jag varit hemma. Sprungit för det mesta 5km och efter det gjort några andra övningar som är mycket roligare än att vara ute och springa.

Nu ikväll ska jag ha en hel kväll med två underbara tjejer innan jag beger mig tillbaka till fjolträsket. För vi kommer inte att hinna i morgon då både jag och Sandra är upptagen med annat.
Det är bestämt att vi ska åka till skuleberget, grilla och ha det allmänt mysigt bara. Ska ta med mig kameran och för hoppningsvis så tar jag bilder. Jag kan vara lite dåligt på sånt :P

American Staffordshire Terrier

Var in på Conviction´s hemsida iadg för att kolla om de lagt upp något nytt ang om valparna vilket de har. Lagt ut lite bilder på valparna och vilka hanen och tiken är. Riktigt fina!
Samtidigt upptäcker jag något som jag aldrig har tänkt på eller inte viste fören jag kollade på Shons och Finlis resultat av HD/AD och på uppfödarna som står med på Svenska Amstaff klubben: www.amstaffklubben.se
Shon har HD/AD:a/ua vilket är riktigt bra men att Finlis har HD/AD:b/c/ua vilket inte är lika bra.

Jag kände att jag måste ringa och fråga kenneln som jag varit i kontakt med ett bra tag nu om hur det är. För det är inte bra med C på HD men eftersom de flesta uppfödarna som stod med på amstaff klubben har hundar med B och C på HD om det är för att rasen är på väg att bli sönder avlad. Hon höll med mig om att det var tråkigt att det var så men att just rasen i sig inte har några problem med höfterna fast de har C på HD. På grund av att amstaff är oftats väldigt muskulösa och att de håller ihop höfterna så pass bra att de inte blir drabbade av att de får problem med sina höfter.




Bej

Nu har mamma äntligen hämtat "lilla" Bej. När vi hämtade honom i lördags vägde han nästan 9 kg. Så han är inte en liten klump direkt.
Han är i alla fall en riktigt go kille, ett riktigt litet busfrö, envis så det räcker och har sylvassa tänder!
Tänkte bjuda på lite bilder som har blivit tagna sen i lördags.




RSS 2.0