Länge sen sist nu..

Ja nu var det ett tag sen. Men har inte känt något behov av att vilja skriva heller.
Det som har hänt i veckan är inte allt för mycket. Det mest spännande man kan säga som har hänt är väl att jag har fyllt 20 och är nu boa-myndig som mamma säger.  Sen har jag hämtat ut mammas och Jerrys julklapp, vilket är det bästa jag har köpt och som de någonsin har fått tidigare. kan inte avslöja det här än för jag vet ju inte vilka det är som läser min blogg. Kanske berättar om lite senare annars kommer ni att få veta det nästa år kan jag garantera :)
Annat som jag har gjort denna vecka är att jag har varit på en till arbetsintervuj om en tjänst i uppsala som jag inte fick. Då kan jag med gott samvete söka ett annat jobb. Vill inte säga något mer om det nu heller fören jag har skickat in mina uppgifter och fått mitt besked.
Mer denna vecka som har hänt är att jag har varit på stan med Ali, städat hemma, jobbat ett pass i fredags, blev medlem på hundstallet + att jag har varit på ett introduktionsmöte för dogywalker. Så nu på måndag ska jag gå första promenaden som DW. ska bli spännande och roligt, vet aldrig vad det är för hund man får :)

Har förresten pratat med Conviction´s kennel idag angående om valpköp. Har ju hittat en amstaff kennel som jag vill köpa en hund ifrån. Det är en riktigt bra kennel. Hon som jag pratade med var riktigt trevlig och det lät som om jag har stora möjligheter att få köpa en valp av dem senare. Pratade mest om vilken tik de ska använda sig av och när de ska para henne. Även en del om mig, eftersom hon vill veta vem jag är och vad jag har för erfarenhet av hundar och av rasen. Hon vill att jag ska fortsätta hålla kontakt, helst via telefon men även på mail. Så nästa år blir det mer prat om hundarna och för hoppningsvis har jag ett fast jobb som gör att jag kan ha hund samtidigt. Om ni är nyfikna på kenneln och se på deras fina hundar kan ni alltid gå in på: www.convictions.se
Tikarna som de hade tänkt para är först och främst Xtra sen kanske Varja. Riktigt fina tikar.

Men nu ska jag fortsätta med mitt personliga brev så att det blir klar snart så att jag kan skicka in mina ansökningar till ...... :)

Mycket som händer nu..

Idag så började min VU2, vilket är fortsättnigen på väktarutbildningen. Dagen har varit jätte seg. De sista timmarna idag kunde jag inte riktigt koncentrera mig för jag var mest koncentrerad på att försöka hålla ögonen öppna. Men det gick si så där. men det är ju inte mer än en reppetion från VU1 som jag gick i sommras.

Sen nu ikväll har jag, Antonia och Emelie varit och tittat på en lägenhet som jag och Antonia ska flytta in till. Den var jätte fin och ligger i Hagsätra och inte allt för dyr, en 3:a på 76kvm..

Ville bara berätta lite snabbt om de men nu ska jag sova så att jag orkar med juridiken i morgon..

RSS 2.0