Liten uppdatering

God morgon!
Nu är jag uppe med tuppen igen men inte på grund av att jag inte kan sova utan för att jag för en gång skull jobbar dag. Hör inte till vanligheterna eftersom jag oftast jobbar kväll/natt.

  • Det mest spännande som har hänt sen sist jag skrev är att jag har träffat min äldsta storebror Micke.
    Sist vi sågs var för tre år sen på Perra och Helenas bröllop. Det var verkligen kul att få träffa han igen efter sån lång tid.
    Det som jag tycker är det roligast med att träffa Micke är att det känns aldrig som om det har varit sån lång tid mellan gångerna vi träffas. Förra veckan när jag träffade han kändes det som om det bara var några månader sen sist. Att det kan vara så är lustigt :)
    Under tiden som han var här uppe och hälsade på i Stockholm blev han ett år äldre, det blev en massa god mat och en del öl och vin för han, mig och Perras del. Blir ju lätt så att man sitter uppe hela natten och pratar om allt möjligt.

 

  • Det andra är att Emma min barndomsvän hade dop för sin lilla son Hugo. Det var jätte fint dop!
    Det var en tjej som heter Maja som skön en jätte fin sång och hon var jätte duktig, Malin som blev gudmor läste upp en jätte fin dikt som var skriven av Siv (nånting) som handlade om att just bli gudförälder.
    Under hela tiden som dopet på gick var Hugo hur duktig som helst. Gnällde till lite granna i mitten men annars var han hur tyst som helt. Han fick jätte många fina pressenter, från oss fick han ett silverhalsband med sitt stjärntecken på. hade tänkt gravera in hans namn och datum för hans dop dag men personalen avrådde oss att göra de, utan det var bättre att göra det sen för att se att han inte har fått ett likadant halsband av någon annan. Så nu har mamma lämnat in halsbandet för gravering.

  • Annat spännande jag har gjort är att vara modell åt Julia för kroppsmålning, inte hela kroppen då utan bara överdelen. Först var det tänkt att jag skulle sitta åt Antonia men hon blev sjuk och åkte hem så jag fick sitta åt Julia. Det var lite annorlunda och nervöst men inget jag ångrar. Hade nog ångrat mig mer för att inte ställa upp på en såån kul grej.

 

  • Var och tittade på en ny lägenhet med Antonia igår. Den var jätte fin. Fast det är en 2:a så är den så pass stor att vi får som en egen liten etta men delar på toa,kök och hall. Men det bästa av allt är att man får ha hund där och att jag betalar exat lika mycket för den här lägenheten som jag gör för lägenheten som jag bor i nu.

 




Ur allt dåligt kommer det alltid något gott

Trotts allt strul som har blivit med mitt arbetsschema denna månad verkar det arta sig. I alla fall som det ser ut nu. Får hoppas på att det blir så också trotts att det kan ta någon/några månader innan allt är klart. Vad det blir tänker jag inte yttra mig om än förren jag verkligen vet att det är bestämt och kommer att ske.


Kan inte sova!

Kan inte sova. gick och la mig när jag kom hem ifrån Perra och Helena strax före kl 23. la mig och läste lite ur sista boken med Harry Potter, somna men drömde en jätte konstig och obehaglig dröm som gjorde att jag vaknade till strax efter kl 01. sen dess har jag varit vaken. Som tur är har man lite folk som kan vara sociala på msn så att man kan sitta och prata med dem om allt och ingenting.
Men innan jag bestämde mig för att ens slå på datorn låg jag och fundera på i minst 10 min om jag skulle skicka i väg ett mess eller inte eller om jag ska göra de i veckan eller kanske till och med nästa vecka.
Hatar just denhär ovisheten som jag pratade om förgår blir de nu. Det var en av anledningarna att jag inte kunde somna om..



Men nu kanske man borde sova lite. Hade tänkt gå upp tidigt (det är i alla fall det för mig) vid 8 tiden för att gå en morgon promenad innan jag gör mig i ordning för att kunna åka till Miss, Makeup school och sitta som modell åt Julia senare idag. Jag ska inte vara hos henne fören vid kl10.30, då undrar säkert du varför jag ska upp så tidigt?
Det är för att det tar ca 30 min med T-banan dit så jag måste åka redan vid 10 tiden och hinna med att gå min vanliga promenad som är ca 6km, äta frukost och duscha och allt annat man måste hinna med innan man ska ge sig iväg.
Bara så att ni vet blir det inga bilder för jag har lämnat kameran hemma i Hsand så att broder Jerry och mamma kan få ha användning av den också. Fast nu kom jag ju på att jag har kamera på min mobil också som är helt okey. Så det kanske blir en bild i alla fall om ni har tur :)

God natt/ God morgon på er!

Folk..

Varför slösa sin energi på folk som bara tar den ifrån en och inte kan ge tillbaka?
Jag är så less på detta spel man har för att kunna träffa folk, varför inte bara säga vad man vill så vet man står hos varandra! Slipper man gå att fundera, undra, tro och hoppas på en massa saker. Jag vill ha raka puckar för då vet jag vad som gäller. För att vara i den oklarhet som jag skrev tidigare gör det knappast bättre för en..

Så hädan efter tänker jag inte umgås eller orka slösa energi på folk som bara tar den ifrån en!

Vad ska man hitta på?

Ledig idag och i morgon, och som de lät när jag pratade med en av arbetsledningen idag när jag vaknade kommer jag inte att få jobba på scandic så länge som jag inte har en STAB-utbildnig. Men som tur är har jag fått ca 140h lovade denna månad att få jobba så jag får se vad de hittar på.
Fast jag tycker att det är skönt att få vara ledig så vill jag endå jobba känner jag. Var bara glad för stunden.
Men nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Då tänker säkert du/ni vad kan man inte hitta på i fjollträsket?
jadu, det undrar jag också.. är bra sugen på att spela lite biljard men vet inte, funderar på att vänta med att hitta på något i veckan innan löningen..



Det är det som är så skönt med att vara hemma i Hsand. Vet man inte riktigt vad man ska göra kan man alltid ringa en vän oavsett tid på dygnet och komma för bi utan att det ska behöva ta en timma innan man kommer fram.

Saknar er alla hemma!

Nu vet jag



Jag har träffat han nu, pratat med han och fått mina svar
Nu vet jag vad jag ska göra...



RSS 2.0