Håll i vännen


Håll i vännen du har kär
Du vet aldrig när du träffar denne för sista gången

Det händer så fort
Alltid när man minst anar det

Snälla, säg till dina nära vänner och familj om det inte är något som är bra i tid
Vänta inte till sista minuten

Det blir bara jobbigare för oss som är kvar
Vi går i tankar och funderingar som bara blir svårare och svårare att släppa

Så snälla, håll i vännen som du har kär riktigt hårt!





Bastufest hemma hos Thilén

Denna helg har varit lugn och full rulle. I fredags slutade jag jobba kl 19 men kom inte hem fören vid kl 20.30 och somnade nästan i soffan vid tio tiden. Hade varit trött hela dagen  på jobbet. Och när man är trött blir man övertrött eftersom man måste håla sig vaken, när man blir det då är det inget vettigt som kommer ut ur munnen på en och om inte annat blir man bara helt knäpp med andra ord. :)

Igår träffade jag Ejdervik och Pettsson på gamla stan vid runt halv tolv. Var och titta på när Johanna var stf. hästhämtar chef på vaktavlösningen. Det var inte så uppskattat från hennes sida till en början, mest bara för att hon var så jäkla nervös. Men det gick någorlunda bra. Var bara en soldat som vände sig åt fel håll när de skulle rätta in sig. Tittade nästan på hela avlösningen, gick till hästarna för att prata skit med Johanna och prata om hur det gick.
Efter att vi var klara där gick vi på systemet för Pettsson hade inte handlat än inför kvällen. Hon och Larsson delade på en platta Norrlands Guld.
Sen blev det en fika på Wayns, blev bara en kaffe lauté för min del. Vi satt ute i hopp om att det skulle vara lite varmare än vad det var emn vi kunde inte gå in och säta oss heller pga att det var smockat emd folk där + att vi hade en platta med öl som vi gick och bar på. När vi sitter där och pratar om allt mellan himmel och jord ser vi hur Toft bara dyker upp från tomma intet. Var en riktigt trevlig överraskning. Meningen var egentligen att han skulle överraska oss allihopa hemma hos Thilén.
Efter fikat blev det lite shoping, köpte skor. Behövde verkligen ett par nya skor till jobbet, så det fick bli ett par svarta ballerinaskor och två par tygskor.
På kvällen begav jag mig till Johanna för att jag skulle samåka med henne, Larsson, Anton och en kille som låg i 2:a pluton som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.
Var framme hos Thilén vid runt 7-tiden. Hade en riktigt trevlig kväll måste jag säga. Fick träffa andra lumpar polare som man inte har sett sen muck. De som kom av oss "lumpare" var Carnock, Berge, Hedlund, Dahlberg, Edlund, Englund, Toft, Johanna, Anton, Larsson, Pettsson, Ejdervik, Nylander sen var det en polare till Toft som också var där samt Antons kille från 2:a pluton.
Slutade med att jag och Pettsson delade säng redan vid 2 tiden. Fanns ont om sovplatser vilket vi visste så vi tog fösta bästa säng medans det fortfarande var ledigt :)

Så idag har man inte varit allt för aktiv. Jag och Pettsson beställde en pizza det första vi gjorde när vi kom hem till mig sen titta på The Fast and the Furious filmerna innan hon skulle åka in till centrum för att ta tåget hem :)


Det var min helg. En riktigt bra helg om jag får säga det själv :)

Återlämnat

Då har jag lämnat tillbaka Exit ikväll efter att ha varit ute på en promenad på ca 1h. Riktigt skönt att komma ut och gå trotts detta dåliga väder, snöblandat med regn.
Han är en riktigt trevlig hund med mycket energi och vilja. Han testade en verkligen, märkte det som mest när vi var ute och gick. Det vara bara att sätta gränsen hur långt han fick gå och det var inte alltid det lättaste.
Pratade med Becca nu när jag lämnade tillbaka han och frågade om jag fick låna honom en längre tid för att verkligen få lära känna han, vilket inte alls var några problem. Det blev bestämmt att jag ska ha honom på prov under hela maj när jag är hemma i Härnösand och verkligen har tid med honom och har möjlighet att lära känna denna underbara kille.
Längtar redan kan jag lova :)


Exit

Då har man kommit in efter att ha varit ute med Exit i ca 1h. Är lite jobb med han i koppel men ingen fel på lydnaden. Duktig och har ögonkontakt med en hela tiden så länge han inte blir störd av annat. Han är av rasen dobberman och är en stor kille, +45kg.
Så det är lite tung att gå med han  i koppel i mellan åt men det ska nog gå bra att ändra på. På slutet av promenaden på väg hem blev det bättre. Han är en hur härlig hund som helst. Påminner lite om Ebba faktist fast mycket större och tyngre bara.
Har honom på prov nu fram tills i morgon kväll så jag hoppas att allt kommer att gå bra. Har gjort det hittils :)
Berättar mer om hur det går i morgon eller senare.

Alla syskon samlade :)

Gud vad skönt!
Nu är våren verkligen på väg. Nu har nästan all snö försvunnit, solen skiner störedelen av veckan och det är minst 4+grader varje dag. Idag har vi 10+ grader. hur sönt som helst. Men tyvärr hinner jag inte att njuta så mycket av det härliga vårvädrets energi. Energin gör jag av med rätt så fort snart när jag ska börja städa huset innan bror kommer upp. Ska bli riktigt trevligt kan jag lova. Och i morgon kommer min andra bror ner för att också vara här i helgen. Så det blir en hel helg för hela syskonskaran, vilket var riktigt länge sen nu!
Träffade i och för sig Micke i nov förra året men han och Jerry tror jag inte har träffats sen Perra och Helena gifte sig. Vilket blir 4 år i år.

Kommer att bli riktigt skönt med sällskap hela helgen av bröderna. Blir lite ensamt faktist att vara helt själv i huset, fast det är rätt skönt ibland så blir det lite för ensamt ibland. Kommer att vara ensam hemma nu i minst 5 veckor till som det ser ut nu. Perra åkte iväg för över en vecka sen men klev inte på båten förren i måndags.



Ser även framemot helgerna framöver nu kan jag lova :)
Skickade ut en inbjudan till en lite trevligt folk för en grillkväll hemma hos mig nästa helg. Nästan alla har svarat och kan komma vilket känns helt underbart! Sen helgen efter den har jag inget planerat, men sen kommer mina underbara tjejer från lilla Härnösand hit ner och hälsar på! Ska bli så kul, får se vad vi hittar på för hyss då. Malin och Emma vet jag att de ska bli fotograferade i alla fall och att jag och Sandra ska prata igenom lite om ett företag som vi har spekulerat lite på. Spännande, får se vad vi kommer fram till :)

Nä, nu kan jag inte sitta och skriva mer om jag ska hinna städa och kanske till och med fika lite innan Storebror M kommer.

RSS 2.0