Kort och Gott

Jag vet att det var länge sen sist nu, men jag har ärligt talat inte haft lust eller brytt mig. Har knappt suttit vid datorn över huvudtaget den närmaste tiden.

Men jag kan sammanfatta mig kort om vad som har hänt efter GBG.
Jobbat uppe i Umeå med SES09 från den 11/10-17/10. Jobbade natt och gjorde inget mer än att sova och jobba, hann även med att gå en sväng på stan en dag för att köpa mig ett par vantar som jag hittade tillslut på Åhléns.

Sen denna vecka som har varit har jag inte gjort så mycket mer än
1. Gått på stan med Johanna
2. Suttit som hårmodell åt Julia, Ida, Vickis och en annan tjej under en och samma dag
3. Suttit som modell åt Ida när de skulle träna på att specialefekter. Såg ut som om jag hade frusit ihjäl. Har bild men bara på kameran
4. Jobbat natt från den 21/10-23/10 på Stockholmsmässan
5. Varit hundvakt åt Beeper över helgen
6. Födelsedags fest hemma hos Åhman och Lisa
7. Hundvakt åt Zizzi från och med den 25:e
8. Åkte hem till älskade Härnösand!




Inte allt för rolig information men orkar inte skriva något mer just nu.. Får bli det senare i veckan i stället :)

Duktiga lilla jag!

Ja då har man varit så duktig idag att man har nästan hunnit med det mesta man kan göra när man är hemma. Klev upp lagomt vid 7 tiden i morse och  började dagen med att sortera tvätten, diska, äta frukost för att sedan ta en lång och skön morgon promenad innan min tvätt tid började.
Det enda som fattas för att göra dagen till godo är att handla, städa , laga mat och träna. Mina planer för resten av dagen består just nu bara av att träna och laga mat. Får se om jag orkar städa mitt rum, men det behövs fast då kan jag lika gärna ta hela lägenheten?

God morgon folket!

God morgon God morgon

Jag som trodde att jag hade börjat vända tillbaka dygnet nu efter Gbg, men icke då! Vaknade strax innan kl 03 i natt och försökte verkligen somna om. Provade nästan allt kändes det som. Läste, lyssna på radion som jag alltid brukar göra innan jag somnar och försökte sluta tänka på allt och ingenting. Om jag kunde skulle jag ha provat att sitta vid datorn eller titta på TVn men ville inte väcka Johanna alltför tidigt.
Klev i alla fall upp när jag hörde hennes väckarklocka ringa. Så jag vara så snäll med henne att jag gjorde i ordning frukost åt henne och sa att jag kunde gå ut med Beeper på hans morgon promenad så att hon slapp stressa i väg till jobbet.
Hennes första kommentar till mig var att jag var dum i huvudet för att jag har varit vaken sen kl.03 i natt och var jätte pigg medans hon var jätte trött strax efter kl.05 i morse.
Men nu börjar jag känna av lite trötthet i ögonen, så jag ska nog prova på att gå och lägga mig igen så att jag kan få sova i några timmar till innan jag verkligen ska upp och göra allt som jag hade tänkt mig idag.

God natt så länge kanske vi hörs senare idag ;)


Göteborg 21/9-3/10

Skrev ett inlägg tidigare medans jag var nere i Göteborg. Skrev inte så mycket och det kommer jag inte att göra i detta inlägg heller.
Gjorde inte så mycket mer än bara jobbade 10 nätter av 12. Första dagen när vi kom dit tog alla der mest lugnt. Även jag, ringde till min kompis Kent och frågade om han jobbade eller om han var ledig. Som tur var var han ledig så han kom och hämtade mig på hotellet efter att jag hade ätit middag.
Vi gjorde inte så mycket, tittade mest på TV och pratade om allt och ingenting. började även titta på Twilight för att jag skulle kunna vända på dygnet men hann inte se mer än 10 min sen slocknade jag i soffan. Sov sedan fram till runt kl.12 dagen efter. Kom vi överrens om att Kent skulle visa mig stan. Den var helt okey men har fortfarande inte insett det vackra med GBG förutom att det är mycket trevligare folk där nere än vad det finns här i Sthlm. Efter en heldag på stan åkte jag tillbaka till hotellet lagom vid 4 tiden för att hinna byta om och göra mig i ordning innan jag började jobba.
Sen har jag jobbat i stort sett varje dag. Var ledig torsdag den 24:e och fredag den 25:e. Som jag skrev i det tidigare in lägget så blev det utgång den 24:e med kollegorna sen skulle jag vara ledig den 25:e med men tog på mig extra jobb då i stället. Jobbade från kl 23-07 medan de andra som var lediga gick ut igen.
Sen har jag bara jobbat, 8 nätter i rad 12h pass.

Mitt rum



Utsikt från mitt rum







Utgång den 24:e



Pethrus och jag i säkerhetskontrollen







Och så här kan det gå när man busar i säken tillsammans med Boström.

 
12h

 
24h



48h


RSS 2.0